Cjenik logopedskih usluga

Dijagnostički postupak-procjena kojim se ispituje postojanje specifičnog poremećaja učenja,razvojnog jezičnog poremećaja, disleksije, disgrafije i diskalkulije, bez pismenoga izvješća ili nalaza iznosi 700 kn. Trajanje procjene je 120 minuta.

Logopedska procjena kojom se ispituju okolnosti pojave dječjeg mucanja, frekvencija, tip i jakost simptoma netečnosti kao i tip terapijskoga pristupa iznosi 700 kn. Trajanje procjene je 120 minuta.

Dijagnostički postupak-procjena u virtualnom Zoom načinu putem kojeg se ispituje postojanje specifičnog poremećaja učenja,razvojnog jezičnog poremećaja, disleksije, disgrafije i diskalkulije, bez pismenoga izvješća ili nalaza iznosi 600 kn. Trajanje procjene je 90 minuta.

Logopedska procjena  u slučaju  poremećaja izgovora  je 500 kn. Trajanje procjene je 60 minuta.

Cijena pismenog izvješća nakon procjene ili u bilo kojoj od faza terapije, u zavisnosti od složenosti izvješća, iznosi  od 200 do 250,00 kn.


Terapijski sat u trajanju od 60 min je 260 kn.

Terapijski sat u trajanju od 45 min je 220 kn.

Terapijski sat u trajanju od 30 min je 180 kn.

Logopedske procjene i terapije koje se odvijaju putem Zoom aplikacije iste su kao i cijene klasične logopedske procjene i terapije.

Cijena konzultacija s roditeljima u trajanju od 45 minuta je 240 kn.

Porez na dodanu vrijednost na cijenu se ne obračunava temeljem članka 90. stavak 2. Zakona o porezu na dodanu vrijednost.